Kampanja “Matching Gift Challenge!”

Spremnost za katastrofu

spremnost za katastrofu

Toliko smo zahvalni, da velikodušni donator nudi “poklon za poklon” u iznosu od 50 000 američkih dolara za našu kampanju “Globalna spremnost na katastrofe”! Kad budemo usklađeni, to znači da će ukupno prikupljenih 100 000 USD pomoći da imamo osnovna sredstva pri ruci i spremna za distribuciju. Kakav sjajan način da udvostručite svoj utjecaj!

Svaka minuta je važna u katastrofi i spremnost štedi vrijeme, novac i živote.

Ekstremno vrijeme postajalo je sve učestalije, što nas poziva da budemo bolje pripremljeni, informiraniji i budni da reagiramo. U protivnom se povećava prijetnja gladi, bolesti, premještanja i ozljeda. U 2018. godini volonteri HOPE širom svijeta reagirali su na uragane, tornada, poplave, cunami i požare širom svijeta. U vrijeme kad su ljudi raseljeni, demoralizirani i često očajni, mi smo tu da pružimo zaklon, filtre za čistu vodu, lijekove i još mnogo toga. Ove godine želimo postati još učinkovitiji tako što ćemo proširiti našu sposobnost da budemo proaktivni u planiranju pripremljenosti za katastrofe i strateškom razmišljanju.

Razmislite o darivanju danas! Vaša donacija se umnožava ovom odgovarajućom prigodom darivanja i pomoći će našim zalihama da udvostruče obroke hrane, deke, filtere za vodu i ostale zalihe. Donirajte već danas i pripremite put!

Mi u HOPEww (NADA širom svijeta) mobiliziramo volontere i zalihe kako bismo pomogli obiteljima da se oporave. Jer u vrijeme krize, nikada se ne bismo trebali osjećati sami.